Ook dit jaar bij TV De Winkels: 8&9 tennis

 

 

Ben jij net begonnen met tennis of speel je regelmatig met en tegen je vrienden? Lijkt het je leuk om een keer tegen spelers van andere clubs te spelen maar denk je dat competitie geen optie voor je is? Dan is 8&9 Tennis echt iets voor jou!

 

Bij 8&9 Tennis speel je alleen dubbelpartijen. Dit kan een damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel zijn. Alles is mogelijk en dat maakt 8&9 Tennis Dubbel Zo Leuk!

 

In 8&9 Tennis speel je op een relaxte manier je wedstrijden want resultaten zijn in deze competitie minder belangrijk. Je speelt voornamelijk voor de gezelligheid en op je eigen niveau.

 

  • Alleen voor speelsterkte 8 en 9. Je speelt dus lekker op je eigen niveau. Gezelligheid staat voorop. Resultaten tellen niet mee voor de speelsterkte;
  • Je speelt per team twee dubbelpartijen. Alle combinaties zijn mogelijk (DD, HD of GD) want 8&9 Tennis is Dubbel Zo Leuk!
  • Het is gemakkelijk een team te vormen omdat er maar drie mensen nodig zijn;
  • Je speelt de wedstrijden volgens het compact principe. Hierdoor speel je kortere wedstrijden waardoor deze competitie in ieders agenda past. In deze vorm wordt het Beslissend Punt Systeem (BPS) toegepast bij de 40-40 stand en een beslissende wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil) in plaats van een volledige derde set;
  • De Najaarscompetitie bestaat uit zeven speeldagen in september en oktober. Er wordt gespeeld op donderdagavond of zondag. (speeldata: klik hier)
  • Je speelt op donderdag of op zondagmiddag. Er zijn dus meerdere mogelijkheden. Een van deze twee dagen moet vast lukken!


Kijk op  https://www.knltb.nl/89  voor meer informatie

 

Geef via onderstaand formulier aan dat je interesse hebt. We bekijken op basis van het aantal aanmeldingen of (en welke dag) en met hoeveel teams we gaan deelnemen. 

 

De inschrijving is geopend tot en met zondag 23-6. 

 

Kosten bedragen €40 per team. 

 


 

De inschrijving is gesloten

 

 
 

Copyright  ©   |   Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie WebdesignProPlus

full screen background image