KNLTB 8-9 competitie

Ben jij net begonnen met tennis of speel je regelmatig met en tegen je vrienden? Lijkt het je leuk om een keer tegen spelers van andere clubs te spelen maar denk je dat competitie (nog) geen optie voor je is? Dan is de 8&9 Tennis echt iets voor jou!
 
Bij 8&9 Tennis speel je alleen dubbelpartijen. Dit kan een damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel zijn. Alles is mogelijk en dat maakt 8&9 Tennis, dubbel zo Leuk!
 
Je speelt op je eigen niveau wedstrijden en de uiteindelijke resultaten zijn ondergeschikt aan de gezelligheid. De wedstrijden worden gespeeld via het Compact type: In deze vorm wordt het Beslissend Punt Systeem (BPS) toegepast bij de 40-40 stand en een beslissende wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil) in plaats van een volledige derde set. De wedstrijden zijn hierdoor korter waardoor het beter in ieders agenda past. Dus zoek een paar andere leden en vorm samen een team.

Er wordt gespeeld op donderdag avond of zondag middag. Speeldata zie: https://www.centrecourt.nl/media/gp2olwtq/speeldata-knltb-competitie-2021.pdf?utm_source=knltb_sfmc&utm_medium=email&utm_campaign=ES_VCL%27s+-+Informatie+KNLTB+Competitie+2021_2052021&utm_content=https%3a%2f%2fwww.centrecourt.nl%2fmedia%2fgp2olwtq%2fspeeldata-knltb-competitie-2021.pdf

1. Het inschrijfgeld voor deelname aan de KNLTB 8&9 Competitie 2021 bedraagt per team € 100,00. (De gebruikte ballen dienen na de competitie ingeleverd te worden bij de competitieleider). De kosten die door de KNLTB in rekening worden gebracht als een ingeschreven team zich terugtrekt, worden op het desbetreffende team verhaald!!
2. Indien een speler twee keer in één week in twee verschillende teams wil spelen of bij twee verschillende verenigingen, dient hij/zij dit hierboven aan te geven.
3. Alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren worden in behandeling genomen.
4. Individuen mogen zich via dit formulier ook opgeven, er wordt nader bepaald of deze speler in een team past en dus mee kan doen met de competitie.
5. De T.C. bepaalt in overleg met de teamcaptains of de inschrijving definitief is, omdat het aantal competitieteams per speeldag is gelimiteerd en afhankelijk is van het aantal beschikbare banen.
6. Op een nader te bepalen datum worden de teamcaptains uitgenodigd voor een informatieavond om wedstrijdschema’s, wedstrijddocumenten, ballen etc. in ontvangst te nemen. Tevens dienen de teamcaptains het inschrijfgeld per pin te voldoen op de betreffende informatieavond.

De inschrijving sluit op zondag 13 juni 2021. Bij vragen neem contact op met Mieke Bok via [email protected]

Klik hier om je in te schrijven: https://www.tvdewinkels.nl/form/inschrijving_8_9_competitie