Aanbod KNLTB districtscompetitie Regio Zuid - Centraal-Brabant Winteroutdoor 2015-2016.

 

De inschrijving voor de KNLTB Winteroutdoorcompetitie Regio Zuid - Centraal- Brabant 2015-2016 is geopend. Zoals bij de Voorjaarscompetitie 2015 is het ook voor de Winteroutdoorcompetitie mogelijk om je voor de vrijdag in te schrijven. Zie hiervoor de inschrijvingsmogelijkheden.

 

Wederom blijft de grabbelavond op vrijdag in stand, dit betekent dat er maar plaats is voor 2 teams op vrijdag. Dus 2 banen om te grabbelen en 2 banen voor competitieverband. De teams spelen om en om uit en thuis.  

 

Als er meer dan 2 teams inschrijven voor op de vrijdagavond zal er een loting plaatsvinden. Wanneer een team inschrijft met 4 spelers en er daarnaast individuen inschrijven, is dit team verplicht (mits de sterkte dit toelaat) de individu(en) toe te laten.

 

De loting zal in bijzijn van alle teamcaptains van de vrijdagavond gebeuren. Loting zal plaatsvinden op maandag 31 augustus 2015 om 20.30uur in het clubhuis.

 

Bij uitloting van het team hebben zij nog de mogelijkheid om een ander team te vormen en zich in te schrijven voor de competitie op de zaterdag of zondag. Het advies is dan ook om een back-up plan aan te houden.

 

Voor vragen kun je terecht bij Bas Boelaars (Verenigingscompetitieleider)

 

De inschrijving sluit op 30 augustus 2015.

 

Zie speeldagen

 


 

 

 
 

Copyright  ©   |   Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie WebdesignProPlus

full screen background image