Alarm Clubgebouw


Uitschakelen alarm
Iedereen opent het clubhuis (bijvoorbeeld: de bardienst, maar ook commissieleden die een sleutel van het clubhuis hebben) met de ‘normale’ sleutel. Nadat de deur met de sleutel is geopend klinkt er een harde toon, die aangeeft dat het alarm is ingeschakeld. Dit betekent dat je nog 20 seconden de tijd hebt om een key-tag (lijkt op een druppel, zie onderstaand voorbeeld) tegen het bedieningspaneel te houden. Het bedieningspaneel is bevestigd aan de rechterbinnenzijde naast de deur.

Key-tag

Zodra de key-tag tegen het bedieningspaneel is gehouden, schakelt het alarm uit en de harde toon stopt. Hierna kun je het clubhuis verder betreden.

Let op:
Plaats de Key-tag zo lang tegen het bedieningspaneel totdat er ‘inschakelen’ op het display komt te staan. Het kan zijn dat de key-tag er twee keer tegen aan moet worden gehouden.

Inschakelen alarm
Bij het verlaten van het clubhuis moet het alarm ingeschakeld worden door degene die als laatste het clubhuis verlaat. Onderstaande stappen zijn hiervoor nodig:

  1. Controleer of de deur van de opbergruimte (staat ook de meterkast in) en de achter buitendeur (in het magazijn) goed zijn gesloten. Indien dit niet het geval is, dan eerst deze deuren goed sluiten (het alarm wordt NIET ingeschakeld als deze deuren niet goed gesloten zijn – harde toon blijft aanhouden).
  2. Plaats de Key-tag zo lang tegen het bedieningspaneel totdat er ‘inschakelen’ op het display komt te staan. Het kan zijn dat de key-tag er twee keer tegen aan moet worden gehouden. Na enkele seconden volgt een harde toon.
  3. De deur kan worden gesloten met de normale sleute.
  4. Wachten totdat de harde toon stopt. Dit gebeurt ongeveer na 10 tot 20 seconden.
  5. Het alarm is nu ingeschakeld.

Vals alarm

Mocht er bij het in- of uitschakelen van het alarm iets niet goed gegaan zijn en het alarm gaat af, dan moet je contact zoeken met onderstaande leden. Zij kunnen in samenwerking met de meldkamer van Securitas het alarm uitschakelen / resetten.

 

  1. Paul Brockhoven
  2. Rolf Plomp
  3. Geert van der Schoor
  4. Monique Versteeg - van den Anker
  5. Jolanda van Herwijnen

 

Indien zij niet bereikt kunnen worden, spreek dan bij een van deze leden hun voicemail in. Zij zullen zo snel mogelijk het alarm resetten en weer inschakelen.

Altijd de voordeur sluiten (2x doordraaien) bij het verlaten van het clubhuis.

 
 
 

Copyright  ©   |   Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie WebdesignProPlus

full screen background image