Clubkampioenschappen senioren 2016

 

 

Van maandag 5 september t/m zondag 18 september 2016 worden op het park van Tennisvereniging De Winkels weer de jaarlijkse clubkampioenschappen georganiseerd.Dit jaar geheel in het teken van het 40-jarig bestaan van de vereniging.
Het toernooi staat open voor alle seniorenspelers en speelsters van onze club en voor jeugdleden die door de TC dispensatie krijgen aangeboden.

Het uitgangspunt is om met een poulesysteem te gaan spelen zodat iedereen minstens 2 wedstrijden kan spelen. Echter bij een groot aantal inschrijvingen kan de toernooileiding beslissen (per onderdeel) uitsluitend te spelen volgens een afvalsysteem.

Categorie A: voor spelers met speelsterktes 3, 4, 5 en 6;
Categorie B: voor spelers met speelsterktes 7, 8 en 9;

In elke categorie is het mogelijk je in te schrijven voor een Enkel, Dubbel en Gemengd Dubbel. De toernooicommissie kan echter besluiten spelers in een andere categorie te plaatsen. De betreffende spelers zullen van zo'n voornemen door de commissie vooraf in kennis worden gesteld. 
Het is alleen mogelijk om voor 1 categorie in te schrijven. Je kunt dus bijvoorbeeld niet mee doen aan een Gemengd Dubbel in de A en B categorie, ook niet met een andere partner.

Het maximaal aantal onderdelen waarvoor ingeschreven kan worden is drie. Als je aan twee onderdelen deel wilt nemen dien je samen met je partner minimaal zes volledige dagen beschikbaar te zijn. Bij drie onderdelen minimaal negen volledige dagen.
Iedere deelnemer dient in het finaleweekend op beide dagen volledig beschikbaar te zijn. 

Voor het dubbelspel dienen beide spelers zich in te schrijven.

De clubkampioenschappen staan dit jaar in het teken van het 40 jarig bestaan van de vereniging. Het inschrijfgeld is daarom 40 x €0,10 (=€4,00) ongeacht het aantal onderdelen waarin je inschrijft.
Je hoeft je dus niet in te houden om eens lekker een paar potjes te singelen! 

Het inschrijfgeld wordt voldaan via een automatische incasso.

De inschrijving sluit op donderdag 25 augustus 2016 om 23.59 uur, waarna zo spoedig mogelijk de loting zal plaatsvinden. Schrijf dus tijdig in en voorkom teleurstellingen!!! 


De inschrijving is gesloten.

 

Iedereen een prettige vakantie toegewenst en tot ziens op de clubkampioenschappen.

Wedstrijdleiders:
 

Julia, Maartje, Marieke en Mieke 

 

 
 

Copyright  ©   |   Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie WebdesignProPlus

full screen background image