Terug naar overzicht

Clubkampioenschappen 2022

TV de Winkels
6-9-2022 18:00 - 18-9-2022 18:00
Carsten van den Bogert, Mieke Bok, Juliette Ubaghs, Roger Ubaghs

Na een zinderende zomer kunnen we als dartelende lammetjes de wei weer in. Tijd om de vakantie-kilo’s eraf te meppen! Van maandag 5 september 2022 t/m zondag 18 september 2022 worden weer de jaarlijkse Clubkampioenschappen georganiseerd. We willen alle leden van onze vereniging van 16 jaar en ouder van harte uitnodigen om deel te nemen! Ook de deelnemers van de Zomer Challenge zien we graag.  

We spelen in principe in poules, zodat iedereen minstens 2 wedstrijden kan spelen. Bij een zeer groot aantal inschrijvingen kan de toernooileiding anders beslissen. De indeling vindt plaats volgens actuele rating, waarbij rekening gehouden wordt met beginnende spelers en deelnemers van de Zomer Challenge.  

Je kunt je inschrijven voor de Enkel, Dubbel en Gemengd Dubbel. De opzet van de clubkampioenschappen is als volgt: Van 5 t/m 11 september zullen de HD en DD wedstrijden worden gespeeld. Van 10 t/m 17 september worden de GD wedstrijden gespeeld. Van 5 september t/m 18 september worden de HE en DE wedstrijden gespeeld. De (halve) finales van alle onderdelen worden gespeeld op zaterdag 18 en zondag 19 september.  

Wil je lekker fanatiek tennissen, schrijf je dan voor alle onderdelen in. Zorg er dan alsjeblieft ook voor dat je (eventueel samen met je partner) minimaal acht volledige dagen beschikbaar bent. Bij drie onderdelen minimaal negen volledige dagen. Het kan voorkomen, als je in meerdere onderdelen meedoet, dat je twee keer op een avond of dag moet spelen.  

Hou het finaleweekend vrij, zodat je kunt genieten van de feestavond op vrijdag 16 september en onder het genot van een drankje en hapje leuke tenniswedstrijden kunt komen kijken. Als klap op de vuurpijl organiseren we een lekkere barbecue op zondagmiddag tijdens de finales.  

Voor het dubbels: zorg dat jij en je partner samen inschrijven. Zoek je nog een partner, stuur dan even een mailtje naar [email protected].  We proberen je te helpen zoeken!  

De inschrijving sluit op woensdag 24 augustus 2022 om 23.59 uur, waarna zo spoedig mogelijk de loting zal plaatsvinden. Schrijf dus tijdig in en voorkom teleurstellingen!!! Inschrijven kan via: https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/BA97075E-EC0A-4500-A7EA-2CE1BCB87BD8   

Iedereen een prettige vakantie toegewenst en tot ziens op de clubkampioenschappen.   

 

Met vriendelijke groet,

TC TV De Winkels 

  Terug naar overzicht