Terug naar overzicht

Woensdagochtend grabbel

TV de Winkels
12-8-2020 09:00 - 12-8-2020 12:00
Ineke Bekkenk, Jan Kivit

De WOT

Het is op de woensdagochtend dat de meestal wat oudere tennissers en tennissters zich naar de tennisbaan begeven om een balletje te slaan. Alhoewel tennis het hoofddoel is mag niet uit het oog verloren worden dat het sociale aspect, dus het wel en wee van een ieder, hierbij ook een grote en waardevolle belangstelling heeft.

Vanaf ruim voor het begin van deze eeuw beleeft de schrijver van deze kronkel het invullen van de woensdagochtend op deze wijze als een genoegen en kan iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te komen nemen enof mee te spelen.

Om negen uur worden de, speciaal wat grotere, naamkaarten geschud en gaat elk half uur een andere groepscombinatie de banen op.

De Woensdag Ochtend Tennissers pauzeren meestal vanaf 10.30 uur tot11.00 uur waarna de diehards nog een uurtje doorgaan.

Enkele malen per jaar worden er onderlinge toernooitjes gehouden die meestal door Ineke en Frans worden voorgekookt, het gaar stomen hiervan wordt door meerderen geklaard zodat iedereen zijn  of haar steentje bijdraagt aan het welslagen hiervan.

Wel is het jammer dat de meerderheid van de deelnemers in mindere mate bereid is om deel te nemen aan verenigingsactiviteitendie door de tennisvereniging worden georganiseerd, maar dit neemt niet weg dat de woensdagochtendtennis heeft bewezen een waardevol onderdeel te zijn van onze tennisvereniging TVH in de Hedelse gemeenschap.


Joost Vos

  Terug naar overzicht