De grabbelvrijdagavond

 

Je kunt op een informele en gezellige manier kennis maken met andere leden. Vooral voor nieuwe leden is dit fijn. Je kunt zonder af te spreken naar de baan om te tennissen; er zijn altijd mensen.

Je kunt uiteraard ook afspreken met iemand om samen te gaan. Je hoeft niet exact om 20.00 uur te komen, je kunt elk moment binnen stappen. Het is gezellig om nog iets te drinken na afloop, maar dat is geen must. Kortom: alles mag en niets moet op de grabbelavond.

Wanneer?
Deze is elke vrijdagavond van 20.00 uur tot 23.00 uur, uitgezonderd de toernooiweken. De meeste mensen komen rond 20.30 uur. Ga niet meteen weg als er om 20.00 uur nog geen mensen zijn, neem een drankje en wacht even tot er meer grabbelaars komen.

Voor wie bestemd ?
Deze avond is bestemd voor elk senior lid. Gevorderd speler of beginner, maakt niet uit. Iedereen is van harte welkom. Juist voor beginnende tennissers is dit een mooie gelegenheid om  eventueel je niveau op te krikken en andere tennissers te ontmoeten. Schroom niet, iedereen is immers beginner geweest.

Hoe werkt het?
Als je binnen komt leg je je lidmaatschapspasje op een tafel waar iedereen zijn kaart neerlegt. De dienstdoende barman/vrouw, of iemand anders, die zich hierover ontfermt schudt de pasjes. Op deze manier wordt je gekoppeld aan een partner. Je speelt dan een half uur tegen een ander koppel. Na een half uur gaat de bel en vindt een nieuwe indeling plaats.
Als er meer dan zestien mensen zijn, dan moet je soms een rondje wachten. Soms wordt er een kleine pauze ingelast om even iets te drinken. Als je tussentijds wilt stoppen, dan haal je je kaart eruit.
Dus trek na een week hard werken de stoute (tennis)schoenen aan en ontspan op de Winkelse tennisbaan.

Met vriendelijke tennisgroeten,
De Recreatiecommissie.

 

 
 

Copyright  ©   |   Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie WebdesignProPlus

full screen background image