Kampioenen KNLTB competitie voorjaar 2013

 

Heren 2 toch kampioen !

 

Voor degene die het niet weten, wie spelen er ook alweer in Heren 2 ?  Dat zijn Jacob Boonstra (captain sinds jaar en dag), Mari Korsten, Theo Bok en René aan den Toorn.
Als invallers hebben John Bok (2x), Carsten van den Bogert (1x) en Chrit Sparla (1x) dit jaar hun steentje bijgedragen.

 

 

 


Wij hadden als doelstelling om geen kampioen te worden en gewoon lekker en gezellig te tennissen.
Dit omdat we een aantal jaren geleden ook al eens gepromoveerd waren naar de 2e klasse en toen met een schamele 4 punten meteen weer degradeerden.
Dat was verre van een fijne competitie. Op tennisgebied dan, gezellig hebben we het altijd wel.

Dat wilden we dus niet meer meemaken. Maar ja, de baan op gaan om een partijtje te verliezen zit niet in onze aard. Daar zijn we dan net weer iets te fanatiek voor.
We leken ondanks dat toch aardig in onze doelstelling te slagen. Tot de laatste competitiedag (1 juni) stonden we 2e met twee punten achterstand op de nummer 1, Rhelico.
Dus we hadden het in eigen hand om geen kampioen te worden........, maar het blijft lastig om te tennissen en niet te willen winnen.
Wij moesten naar de Gryphons (Rosmalen) en Rhelico moest tegen de Velmer. Moest toch gek gaan wilden we alsnog kampioen worden.  
Na alle 4 de enkels gewonnen te hebben werden we toch een beetje zenuwachtig . Zou het dan toch nog ?? Motto: Laten we maar gewoon gaan dubbelen en we zien het wel.
Mari en René wonnen hun dubbel en Jacob en Chrit verloren. Dus totaal met 5-1 gewonnen. Alleen bij verlies van Rhelico zouden we kampioen zijn.
Als captain en toch wel de meest zenuwachtige van ons besloot Jacob toch maar te gaan bellen naar de Velmer. Daar waren ze met de laatste dubbel bezig (3e set) en de totaalstand was
3-2 voor de Velmer. Dus de kans was groot dat we alsnog kampioen zouden zijn. Nou ja, dan is het maar zo. Eerst maar even eten en straks nog een keer bellen. Bij het tweede telefoontje werd het duidelijk dat we dus toch kampioen waren. Rhelico had met 4-2 verloren.

Eénmaal terug in Hedel werd ons verhaal niet door iedereen geloofd. Uiteraard hebben we het wel goed gevierd. Van het damesteam kregen we lekkere champagne (nog bedankt !).
Daarna nog de nodige biertjes gedronken en veel plezier gehad op de afsluitende competieavond.  
Martijn geloofde ons overigens ook niet, maar zoals een goed competiteleider betaamt heeft hij het natuurlijk gecheckt op de KNLTB site. Maandagmorgen kwam zijn bericht dat we alsnog een keer
gehuldigd worden. Martijn bedankt !! ( sowieso voor jouw werk als competitieleider).
Hopelijk krijgen we het voor elkaar om volgend jaar niet te hoeven te promoveren. We worden tenslotte ook een jaartje ouder en willen niet elke week afgedroogd worden.
Misschien naar de 35+ competitie 1e klasse?? We zien het volgend jaar wel weer.


Tennisgroeten,
René aan den Toorn
 

 

Dames 1: eerste in de poule, maar geen kampioen

 

Het eerste damesteam is ook eerste geworden in de poule, maar omdat de dames van Maliskamp alle wedstrijden gewonnen hadden werden zij kampioen.

Toch een geweldige prestatie van de Hedelse dames, die er terecht een kampioensgevoel aan over hielden.

 

De Jewels.... Janneke/Jolly.Edith.Wendy.Elke.Lindsay....
Een TOPTEAM ....

 

 
 

Copyright  ©   |   Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie WebdesignProPlus

full screen background image