Aftrap viering 40 jarig bestaan TV de Winkels

 

 

Wat historie

Tennisvereniging de Winkels is opgericht op 27 april 1976. De eerste twee jaar was het (heel bijzonder!) een vereniging zonder banen. In 1978 zijn er twee metecobanen aangelegd, zonder verlichting (de huidige banen 3 en 4). Ook een eigen clubhuis was er destijds nog niet. De voetbalkantine diende als onderdak. Zie hiervoor deze foto uit de oude doos:

 

Klik foto voor vergroting

Dit jaar bestaat de verenging dus 40 jaar, en in de tussentijd werd heel veel gerealiseerd.

 

Wat gaan we doen om het 40 jarig bestaan te vieren?

We willen tijdens de clubkampioenschappen uitgebreid stil staan bij het feit dat we 40 jaar bestaan. De clubkampioenschappen worden voor de junioren en senioren gehouden van maandag 5 tot en met zondag 18 september as. Naast tennissen worden er in deze periode diverse leuke activiteiten georganiseerd. Noteer alvast zaterdagavond 10 september in je agenda, want dan wordt de feestavond georganiseerd!

 

Mede omdat de vereniging 27 april 1976 is opgericht, willen we al op vrijdagavond 6 mei om 20.30 uur de officiële aftrap doen om te gaan aftellen naar de feestavond. Dit willen we doen met het hijsen van de jubileum-vlag, speciaal gemaakt voor het 40-jarig bestaan.

Dit zal door onze voorzitter gebeuren en hij zal een kort woordje houden, waarna we met zijn allen het glas heffen.

Daarna is er tijd om te grabbelen. Alle banen zijn beschikbaar, want er is deze avond geen competitie. Je kunt natuurlijk ook onder het genot van een drankje met elkaar te kletsen in het clubhuis.

 

Met het hijsen van de jubileum-vlag start het aftellen naar de feestavond en zal er regelmatig een bericht op de website verschijnen waarin we oude en nieuwe verhalen over de vereniging naar boven halen. Ook zal er iedere dag een andere foto uit de rijke historie van onze vereniging geplaatst worden.

 

Kom je ook het glas heffen op vrijdagavond 6 mei a.s. om 20.30 uur? Je bent met je partner van harte uitgenodigd om hierbij te zijn.

 

Namens het bestuur en de feestcommissie:

Janneke, Lindsay, Jos, Miranda, Mieke en Monique

 

 
 

Copyright  ©   |   Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie WebdesignProPlus

full screen background image