KNLTB zomeravondcompetitie

 

 

Net als in 2018 bieden wij ook in 2019 de Zomeravond competitie van de KNLTB aan. Dit is een recreatieve competitie die gespeeld wordt op 7 woensdagen in mei en juni (woensdag 15, 22 en 29 mei, 5, 12, 19 en 26 juni 2019). Je speelt een aantal keren thuis, maar ook tennis je een aantal keer bij andere tennisverenigingen.

 

Een recreatieve competitie is dus heel geschikt voor leden die nog niet zolang tennissen of de speelsterkte 7 of 8 hebben.

 

De avond start rond 19.00 uur en de tennispartijen zijn vaak voor 22.00 uur gespeeld. Daarna geniet je samen met je tegenstanders van een drankje en een hapje.

 

Elke competitiedag bestaat uit vier dubbels. Dat kan 4x HD zijn, 4x DD of DD, HD en 2x GD. Elk team bestaat dus uit minimaal 4 spelers. Voor deze competitie geldt Compact Spelen. Compact spelen houdt in dat het Beslissend Punt Systeem (BPS) wordt toegepast bij de 40-40 stand en in het geval van een derde set een beslissende wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil) wordt gespeeld in plaats van een volledige derde set. In de praktijk ga je ook merken dat ‘Compact Spelen’ de duur van een partij verkort.

 

Wil je graag deelnemen aan deze competitie, geef je dan snel op! Inschrijven doe je individueel maar je kunt je voorkeur voor teamgenoten aangeven. Op basis van de hoeveelheid inschrijvingen zullen de teams samengesteld worden. Schroom dus niet om je op te geven als je geen team hebt!
De kosten om deel te nemen aan deze competitie bedragen €100 per team.

Inschrijving kan via het onderstaand formulier.
De inschrijving is geopend tot en met dinsdag 5 maart 2019.

 

Bij vragen kun je contact opnemen met Mieke Bok, competitieleider, via competitie@tvdewinkels.nl

 

Meer informatie kun je vinden op: www.knltb.nl/tennissers/competitie/zomeravondcompetitie

 


 

Ik doe graag mee aan de Zomeravondcompetitie 2019

 

Naam:*
Telefoonnr:
Email adres:
Bondsnummer:
Speelsterkte:
Voorkeur teamleden (meerdere namen mogelijk):

 

 
 

Copyright  ©   |   Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie WebdesignProPlus

full screen background image