Verslag commissiefeest

19-01-2015

 

Ieder jaar wordt er een feest georganisserd voor bestuur, commissies en overige vrijwilligers. Voor dit jaar was de Sponsor Commissie aangewezen als organisator.

Als altijd werd er ook nu weer een thema bedacht en dit jaar werd dat "Glitter & Glamour". Verkleden was niet verplicht, maar werd door de meeste aanwezigen wel gedaan. De sfeer zat er onmiddelijk goed in.

 

De avond begon met een glaasje 'bubbels' en toen ongeveer iedereen binnen was werd het buffet geopend. Traditie is dat de avond een spelelement bevat. De SC had bedacht dat het wel eens leuk zou zijn om er een karaoke-wedstrijd van te maken, waarbij iedere commissie een team vormde (in sommige gevallen werden teams samengesteld uit meerdere commissies).

 

Mart Gloudemans was de presentator en de SC de jury. Om de lat niet te hoog te leggen (en wellicht het ijs te breken) begon de SC zelf met het eerste lied. Daarna volgde de overige teams. Zij werden door de jury streng, maar rechtvaardig, beoordeeld op zang en performance. Geheel terecht werd uiteindelijk de Recreatie Commissie de winnaar van de gouden medaille.

 

Via het spel wordt ook altijd via een geheime formule bepaald wie volgend jaar het feest mogen organiseren. De uitkomst daarvan was dat die eer aan de dames van het team "vrijwilligers zonder commissie" (Linda, Janneke en Lindsay) te beurt viel. We zijn benieuwd wat de dames volgend jaar voor ons in petto hebben.

 

De Sponsor Commissie.

 

Zie foto's

 

 
 

Copyright  ©   |   Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie WebdesignProPlus

full screen background image