'Wilde' Woensdag Avond Competitie

De sportieve krachtmeting voor niet-competitiespelers tot max. sterkte 7 van onze vereniging.

Vooral voor de niet-competitiespelers en -speelsters van een vereniging is dit een uitgelezen mogelijkheid om buiten de KNLTB om een aantal wedstrijden te spelen tegen tegenstanders uit Hedel, Brakel, Rossum, Heerewaarden en Kerkdriel. Helaas doen alleen Hedel (TV de Winkels) en Brakel (TV de Molenwiek) dit jaar mee.


Er worden per avond 1 damesdubbel, 1 herendubbel en 2 mix-partijen gespeeld. De start is om 19.00 uur en er wordt afwisselend thuis en uit gespeeld. Het einde van een gezellige avond is (soms??!!) omstreeks 23 uur, want na het tennissen is er ook nog tijd voor een hapje, een drankje en genoeglijk gebabbel.

 

 

De deelnemers zijn bekend, de teams ingedeeld en de wedstrijddata bekend. Daarom kunnen we woensdag 10 april van start (zie teams).
Omdat Brakel op het nippertje geen 4e team op de been kon brengen, hebben we besloten om 3 teams samen te stellen waarbij we in 5 avonden de competitie afwerken (zie speelschema).

 

 

Dank zij deze indeling kan er steeds op baan 1 worden gelest en op baan 2 vrij worden getennist. Baan 3 en 4 zullen steeds vanaf 19.00 uur worden geblokt voor de Wilde Woensdag Avond Competitie 2013.

Op 15 mei moeten de leden er rekening mee houden, dat baan 2, 3 en 4 vanaf 19.00 uur worden geblokt en dat het clubhuis gevuld zal zijn met tennissers, die de slotavond van deze gezellige competitie in Hedel zullen vieren.

We zullen steeds in korte bulletins op de site de behaalde resultaten bekend maken.

Uiteraard hopen we op vele mooie en spannende woensdagavonden.

   

 

 
 

Copyright  ©   |   Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie WebdesignProPlus

full screen background image