Baan reserveren via de KNLTB.clubApp

17 oktober 2020


De laatste richtlijnen zijn duidelijk:

  • De tennistraining mag in een groep van maximaal 4 personen (exclusief trainer) doorgaan.
  • Er mag vrij getennist worden (ook dubbel), waarbij je de regels in acht dient te nemen. Die komen neer op voldoende afstand houden (let daar met name bij de dubbels extra op) en meteen naar huis na het tennis. Je dient altijd een baan te reserveren via het online reserveringssysteem waarbij alle tennissers worden aangemeld.

Hoe werkt het reserveren via de KNLTB.club App?

Vanuit de ClubApp kan je van te voren een baan reserveren. Dit kan je vinden bij Spelen > Baan reserveren.

Allereerst zie je een overzicht van alle banen en reserveringen. Als er een rondje staat met een streep, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden. Het plusje betekent dat je die tijd een reservering kan maken. Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kan invullen. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kan je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kan je kiezen uit één van jouw tennismaatjes. Door op een gemaakte reservering te klikken in het overzicht, zie je meer informatie over de reservering.

Heb je de KNLTB.club app nog niet geïnstalleerd op je smartphone of tablet, neem dan ‘deze’ uitgebreide handleiding door.

Heb je vragen over de KNLTB.club app? Stuur een e-mail naar [email protected].

 

Het bestuur

 

Nieuwscategorieën