Bardienstplanning 2021

29 december 2020


Normaal gesproken zou de barcommissie binnenkort starten met het maken van de bardienstplanning over 2021. Het is op dit moment onzeker wanneer het clubhuis opengaat. We wachten daarom met het maken van de planning tot hierover meer zekerheid is.

De barcommissie verwacht dat het voldoende is als alle leden tussen 18 en 67 jaar 2x worden ingedeeld voor een bardienst in 2021.

In 2020 is ongeveer 40% van de bardiensten vervallen door sluiting van het clubhuis. Mocht je in 2020 je bardiensten afgekocht hebben bij Jolanda en deze bardienst is in verband met sluiting niet doorgegaan, dan is het voldoende om in 2021 in te schrijven voor 1 bardienst (of opnieuw afkopen bij Jolanda). Jolanda neemt contact met je op om je voorkeur af te stemmen. De afgekochte nog niet uitgevoerde bardiensten in 2020 worden in 2021 uitgevoerd door Jolanda.

De barcommissie maakt gebruik van dienstenplanner in de KNLTB.club App om de bardiensten in te plannen en streeft ernaar dat alle leden zelf hun bardiensten inplannen. Let dus goed op wanneer je de e-mail ontvangt als het indelen van start gaat. Doe dit zo snel mogelijk! De kans is dan het grootst dat je voorkeursdatums nog beschikbaar zijn. Heb je vragen stuur een e-mail naar [email protected]

 

Barcommissie

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen