Programma en volgen wedstrijden tijdens Clubkampioenschappen 2016

 

5-18 September

 

Zoals ieder jaar worden in de maand september de clubkampioenschappen gehouden voor zowel senioren als junioren. En zoals altijd zullen onze leden in een hele goede sfeer met elkaar strijden om de eer. De clubkampioenschappen worden gehouden van maandag 5 tot en met zondag 18 september 2016. 

 

Dit jaar worden de clubkampioenschappen echter extra bijzonder, omdat ze worden gehouden in het teken van het 40 jarig bestaan van onze vereniging.

 

Door de feestcommissie is er hard aan gewerkt om dit dan ook niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Er is een scala aan leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud (zie hieronder), en we hopen dan ook dat jullie allen dit bijzondere moment met ons samen willen vieren.

 

Kom gezellig naar de wedstrijden en activiteiten kijken. Dan zie meteen hoe leuk ons clubhuis is versierd!

 

Wij hebben er zin in! Vieren jullie het 40 jarig bestaan met ons mee?

 

Het Bestuur en de Feestcommissie

 


 

Praktisch

 

Het volgen van de wedstrijden kan via toernooi.nl of Klik hier

 


 

Enkele hoogtepunten deze week zijn:

 

Woensdag 7 september 2016

Vanaf 9.00 uur organiseren de WOT-ers een gezellig samenzijn met oud leden onder het genot van een kopje koffie en taart.

 

Vrijdag 9 september 2016

Tom Kreemers Tennisschool laat met een demonstratie partij van 20.00 tot 21.00 uur zien hoe leuk tennissen is. Daar kunnen we allemaal wel iets van leren!

 

Zaterdag 10 september 2016

Fantastische feestavond met DJ. De 1e vier consumpties zijn gratis en heerlijke hapjes worden verzorgd door ’t Ankertje. Kom samen met je partner en laat je verrassen! Het belooft een spectaculaire avond te worden. Je bent vanaf 20.30 uur van harte welkom!

 

Graag even aangeven dat je komt middels het formulier dat op de website staat, Klik hier

 

Zondag 11 september 2016

’s-Middags is er voor iedereen wat lekkers van ’t Ankertje.

 

Woensdag 14 september 2016

Gezellige WOT-ers ochtend en Piet gaat frietjes bakken! Je kunt je nog opgeven voor het WOT toernooi tot en met 10 september, klik hier.

 

Vrijdag 16 september 2016

Tradities zijn er om in ere te houden, zo ook deze. Tijdens de clubkampioenschappen zal Piet Feteris weer zijn befaamde Friet van Piet komen bakken. Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom voor deze heerlijke gratis lekkernij!

 

Zaterdag 17 september 2016

Naast de halve finale tennispartijen, staat deze dag in het teken van onze jeugdleden. Zij worden van 15.00 tot 18.00 uur uitgedaagd om deel te nemen aan vele verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld: springkussen, service snelheidsmeter, touwtrekken, cake versieren etc. Natuurlijk onder het genot van ranja en ook weer de overheerlijke friet van Piet!

 

Zondag 18 september 2016

Finale dag met prachtige tennispartijen van onze jeugd- en seniorleden.

 

Deze dag worden er lekkernijen uitgedeeld van marktpoelier Jan van Tuyl.

 

Ook maakt de BBQ overuren vanaf 15.00 uur. Richard en Simone gaan de kiphamburgers weer bruin bakken! Alles voor € 3,- per stuk.

 

 

 
 

Copyright  ©   |   Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie WebdesignProPlus

full screen background image