Starters-lidmaatschap

 

 

Wat houdt het in?

 

Je bent gedurende de maanden mei 2014 tot en met december 2014 lid van de vereniging. Dit kost € 70,- voor senioren (vanaf 18 jaar). Op 1 januari 2015 wordt het lidmaatschap automatisch omgezet in een normaal lidmaatschap bij TV De Winkels. Mocht je hier geen behoefte aan hebben, dan moet het lidmaatschap worden opgezegd voor 1 december 2014. Alle reglementen zoals bij een normaal lidmaatschap zijn van toepassing.

 

TV de Winkels in het kort

 

De vereniging is opgericht in 1976 en telt op dit moment ongeveer 280 leden. De vereniging heeft vier kunstgrasbanen en dat betekent dat je het hele jaar kunt tennissen. Het clubgebouw is geopend in december 2001 en daar zijn we hartstikke trots op. We streven naar een financieel gezonde vereniging waar plezier in het tennisspel in recreatieve sfeer voorop staan.

 

Informatie op de website

 

Lees voor alle details de informatie op de website van TV de Winkels:

 

Proefles

 

Tom Kreemers Tennisschool organiseert op dinsdag 20 mei van 19.50 tot 20.40 uur een clinic / proefles bij TV De Winkels. Wil je eens proberen of tennissen iets voor je is? Meld je aan via www.tvdewinkels.nl en kom dan om 19.45 uur in sportkleding naar de vereniging. Voor rackets en ballen wordt gezorgd.

 

Starters-lidmaatschap (voor de maanden mei 2014 tot en met december 2014) bij tennisvereniging De Winkels bedraagt:
 

•           Seniorleden (vanaf 18 jaar)        €   70,00

 

Naast het inschrijfformulier heeft de vereniging een pasfoto nodig. Dit is voor het KNLTB pasje dat je ontvangt. Met dit pasje kun je in het clubhuis via deze pas afhangen. Dit pasje ik ook het officiële bewijs van je lidmaatschap. Het ingevulde formulier en de pasfoto kun je inleveren bij de secretaris of bij de ledenadministratie.

 


 

De actie is beëindigd

 

Bestuur TV De Winkels

 

 
 

Copyright  ©   |   Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie WebdesignProPlus

full screen background image