Coronavirus update 30 april 2020

 

 

Nu het kabinet tennissen door de jeugd tot en met 18 jaar weer toestaat, gaan we dit als vereniging, samen met Tennisschool Tom Kreemers (TSTK) natuurlijk faciliteren. Het Bestuur richt zich in eerste instantie op de bestaande jeugdleden die weer kunnen gaan lessen om vervolgens, indien organisatorisch mogelijk en gewenst, ook tennis aan te gaan bieden aan jongeren die nog niet lid zijn van onze vereniging.

 

De KNLTB heeft een protocol gemaakt met eisen waaraan voldaan moet worden. Op de vereniging komen posters te hangen met alle richtlijnen zoals: tijdens de les dient altijd een Corona toezichthouder aanwezig te zijn, ouders mogen niet op het park komen, elke les wordt gespeeld met nieuwe ballen en gebruik van het toilet is alleen toegestaan in nood situaties.

 

Tot zover het goede nieuws. De KNLTB voorjaar- en zomeravond competitie gaan helaas niet door. Medio mei maakt de KNLTB bekend of en hoe de KNLTB najaar competitie doorgang kan vinden. Indien dit het geval is, zal het Bestuur zich beraden hoe TV de Winkels hieraan invulling kan geven, ook in combinatie en afweging met vrij tennissen en de grabbel avond.

Ook het KNLTB toernooi in juni (8 t/m 14 juni) gaat helaas niet door.

 

Vrij tennissen door senioren is nog verboden. Alleen tijdens het lessen van de jeugdleden is het sportpark geopend. Op andere momenten is het sportpark gesloten. Het clubhuis is gesloten tot minimaal 20 mei a.s.. Nu beperkt tennis mogelijk wordt gemaakt voor onze jeugdleden, kan er controle plaats vinden door de handhaver, de gemeente. Laten we er voor zorgen niet tegen boetes aan te lopen.

 

Wil je het meest actuele nieuws van de KNLTB lezen?

 

 

Het Bestuur

 

 
 

Copyright  ©   |   Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie WebdesignProPlus

full screen background image