Corona-maatregelen verlengd tot 28 april

 

 

Afgelopen dinsdag hebben we ongetwijfeld allemaal gekeken naar de persconferentie waarin werd medegedeeld dat de maatregelen zijn verlengd tot 28 april.

De KNLTB heeft naar aanleiding daarvan een laatste update gepubliceerd waarin zij aangeven dat alle tennisverenigingen dicht blijven en dat ze de competitie voorlopig uitstellen tot begin mei.

 

Het kabinet heeft aangekondigd om op 21 april een besluit te nemen over het vervolg van de maatregelen na 28 april. De KNLTB neemt zo snel mogelijk na 21 april het besluit of de nieuwe startdatum en planning van de competities haalbaar is of dat aanpassingen nodig zijn. Ze houden zich daarbij aan de adviezen vanuit RIVM en NOC*NSF.

 

https://www.knltb.nl/nieuws/2020/04/maatregelen-verlengd-sportclubs-blijven-dicht-tm-28-april/

 

Hetzelfde geldt uiteraard voor de lessen van Tennisschool Tom Kreemers.

Iedereen die deelneemt aan de lessen heeft inmiddels een mail ontvangen van Tom met daarin uitleg over de planning.

Indien de lessen op maandag 4 mei weer kunnen starten is het mogelijk om de gehele voorjaarscurus te geven. Deze zal dan lopen tot ongeveer 4 oktober.

Ook hij is echter afhankelijk van de maatregelen die vanaf 28 april gelden. Mocht daaruit blijken dat er op 4 mei niet gestart kan worden met lessen zal Tom een mail sturen met daarin uitgelegd hoe de voorjaarslessen dan ingevuld gaat worden.

 

Namens het bestuur wens ik iedereen sterkte toe in deze moeilijke tijden en hoop dat we elkaar in de nabije toekomst weer kunnen treffen op de tennisbaan.

 

Vriendelijke groeten,

 

Suzanne Broeders

 

 
 

Copyright  ©   |   Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie WebdesignProPlus

full screen background image