Verslag clubkampioenschappen 2018

 

 

Clubkampioenschappen 2018 “Heel TV De Winkels bakt!” Een succes!

 

De afgelopen 2 weken werden de banen bij TV De Winkels gedomineerd door de onderlinge strijd van de clubleden om te bepalen wie de nieuwe clubkampioen wordt.

De clubkampioenschappen is een jaarlijks terugkerend evenement. Een toernooi waar gezelligheid voorop staat, maar waar natuurlijk ook gestreden wordt voor de winst. Een toernooi bij uitstek ook geschikt voor alle leden om lekker een balletje te slaan en nieuwe mensen te leren kennen.  Tevens waren er ’s avonds lekkere hapjes van ’t Ankertje, de Sligro  en De Marktpoelier.

  

Het waren twee gezellige weken. De weergoden waren ons goedgezind en veel spannende wedstrijden zijn gespeeld.

Door diverse leden werden prachtige, heerlijke en creatieve baksels gepresenteerd en zijn binnen onze club nieuwe chef-koks opgestaan! Het was ontzettend leuk om te merken hoe enthousiast iedereen met het welkomstgeschenk (een pak cakemeel of appeltaartmix) aan de slag is gegaan. Dank aan jullie allen!

 

Op zondag werden de finales gespeeld met als afsluiting de prijsuitreiking, waarbij de winnaars met een passend geschenk van Linde Leven en Le Chateau werden gehuldigd. Ook werd de taart van Denise beloond met een dagje meelopen bij Bakkerij Van Keulen waar ze de winnende taart nog eens mag maken.

 

 

De nieuwe clubkampioenen zijn Freek Jansen in de Heren Enkel en Tessa Hofman-van de Wetering in de Dames Enkel. Overige Clubkampioenen zijn terug te zien op de groepsfoto.

 

 

 

Of voor een compleet overzicht van alle winnaars klik op:

 

 

We kijken met trots terug op een geslaagd toernooi. We hopen dat volgend jaar nog meer leden zich inschrijven om mee te doen.

 

De toernooicommissie,

Marieke, Julia, Mieke, Sandra, Roger en Juliette

 

Zie foto's

 

 
 

Copyright  ©   |   Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie WebdesignProPlus

full screen background image