Verslag Lente Barbecue Toernooi 27 mei 2018

 

 

Het eerste toernooi van 2018 het Lente Barbecue Toernooi georganiseerd door Rianne v/d Weerdenburg en Marian v. Leeuwen in samenwerking met de RC. was met 28 deelnemers een groot succes kunnen we wel zeggen.. 

Als starter was er voor bij de koffie een heerlijke kruidkoek gebakken door Marian en twee smakelijke monchoutaarten gemaakt door Rianne..

 

De wedstrijden waren stuk voor stuk mooie spannende sportieve partijen.. 

Natuurlijk was er ook wel een wedstrijd element toegevoegd en moesten de deelnemers hun standen doorgeven.. Gelukkig waren alle wedstrijden gespeeld voor de regenbui.

 

Na alle mooie wedstrijden bleken er 2 deelnemers geëindigd te zijn met beide 28 punten, Trees Wind-Oona en Pascal Lommen mochten een lotje trekken om te beslissen wie er met welke prijs vandoor ging. Pascal kreeg een heerlijke Fles Martini Proseco en Trees ging er vandoor met de hoofdprijs 2 gratis entree kaarten voor het Libema open gras toernooi in Rosmalen, geschonken door TennisDirect..

 

Na afloop van de wedstrijden ging de BBQ aan en heeft Frank v/d Weerdenburg als een volleerd Bbqmeester heerlijke kiphamburgers en spiesjes van onze eigen Marktpoelier gebakken, binnen stond een overheerlijke kruidenboter met stokbrood, smakelijke sla en saladeschotel met heerlijke lekkernijen klaar van 't Ankertje weet super klaar gemaakt door Serge en Marianne.. 

 

Na afloop bleef iedereen gezellig hangen..

Het was een super dag.

 

Bedankt Rianne en Marian voor het organiseren en Frank hartstikke bedankt voor het bemannen van de BBQ..

 

En bedankt alle deelnemers mede door jullie was het een succesvol toernooitje... 

 

Groetjes Jolanda 

 

Zie Foto's

 

 
 

Copyright  ©   |   Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie WebdesignProPlus

full screen background image