Verslag Ouder-Kind toernooi 8 juli 2017

 

 

Zaterdag 8 juli was het zover; Het Ouder Kind toernooi!

 

Om 17.15 uur kwamen de tennissers naar ons sportpark.  22 kinderen en ouders hadden zich ingeschreven.

Op alle 4 de banen werd hard gestreden voor de overwinning! Het schema zorgde ervoor dat alle kids 3 keer konden tennissen in hun eigen speelsterkte. Dit resulteerde in mooie, spannende en soms hilarische partijtjes.

 

Rond 18.30 uur werd de BBQ aangestoken en kon er onder het genot van een heerlijke maaltijd verder aangemoedigd worden voor de spelers die nog op de baan stonden.

Even ontstond er echt een oververhitte situatie, want de BBQ  pakte vlam. Maar gelukkig hadden we dit weer snel onder controle.

 

Na de laatste wedstrijden gespeeld te hebben, was de prijsuitreiking. De JC  was het er unaniem over eens: iedereen had gewonnen! Als prijs werden er mooie bidons uitgereikt aan ouders en kinderen.

Na nog een ijsje gegeten te hebben en nog wat vrij tennissen was het dan echt tijd om de luchtbedden op te blazen! De film werd gestart en het bleef nog lang onrustig in het clubhuis…

 

Na een potje nachttennis, kussengevecht en 2 films was het rond 1.15 uur toch stil en lag iedereen heerlijk te slapen.

De volgende ochtend werden de eerste kids rond 7.30 uur wakker. Uiteraard werd er begonnen met tennis! Rond 8.30 werd het ontbijt geserveerd, met heerlijke gekookte en gebakken eitjes.

Na het ontbijt is er nog een foto speurtocht uitgezet en rond 10.30 werd dit evenement afgesloten.

 

De JC kijkt terug op een geslaagde activiteit en bedankt iedereen die hieraan heeft bijgedragen!

Top!

 

Zie foto's

 

 
 

Copyright  ©   |   Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie WebdesignProPlus

full screen background image