Ouder-Kind Toernooi 26 juni 2016

 


Wat werden we verrast, de ene inschrijving na de andere volgde… en zo kwamen we op een aantal van 27 deelnemers, tel daar de “ouders” bij op en er stonden 54 enthousiaste tennissers op de baan afgelopen zondag!!


De dag begon zonnig en op een paar buitjes en een beetje onweer na hebben we heerlijk getennist. Gelukkig was dit niet in verhouding tot de eerder afgelaste grabbelmiddag die zo in het water was gelopen! (woe 13 juli herhaling grabbelmiddag, ...geef je snel weer op!!)


Op het miniveld werd gestreden om gewonnen punten en dat was te merken ook! Echte serieuze rally’s vonden plaats, zo ook bij de groot-veld spelers die om gewonnen games speelden. Wauhh wat werd er goed getennist!!
Er werd sportief getennist en tussen de wedstrijden door hing er een gezellige sfeer. Uiteindelijk gingen op het mini-veld Esmee met moeder Chantal en Ties met moeder Renee er met de 1e prijs vandoor. 2e werden Denise met vader Arne en Wouter met vader Marco!!
Op het groot-veld werden 1e Ilse met moeder Debby en Rens met vader Jeroen. De 2e prijs ging naar Nienke met vader Marco en/of moeder Debby en naar Geert met moeder Andréa.


En wat was nou toch die SUPRISE?? Ter ere van ons 40-jarig bestaan krijgen alle vaste jeugdleden een T-shirt aangeboden van tv de Winkels! De MKMT actie jeugdleden kunnen ditzelfde T-shirt kopen voor € 10,- ipv € 29,95 En mocht je besluiten echt lid te worden krijg je de € 10,- gewoon weer terug!! Tussen de partijen door konden alle jeugdleden hun T-shirt passen. De kids die er niet waren krijgen een mail met data en tijd waarop er alsnog gepast kan worden!


Al met al was het een geweldige geslaagde dag!! Super bedankt en tot snel weer op één van onze gezellige activiteiten!


Groetjes André, Bram, Theo, Hannie, Andréa en Miranda

 

Zie foto's

 

 
 

Copyright  ©   |   Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie WebdesignProPlus

full screen background image