Slotavond 'Wilde' Woensdag Avond Competitie

 


 

Op 15 mei zijn de laatste wedstrijden gespeeld, allemaal in Hedel. Het was zo geregeld, dat we – mede dankzij de medewerking van Tennisschool Tom Kreemers en het bestuur – de beschikking hadden over alle 4 banen. Bij deze nog een welgemeend sorry voor de leden, die normaal op woensdag lessen of spelen.

 

Voor aanvang van de wedstrijden bleek al, dat het een spannende avond kon worden:

na 4 wedstrijdavonden stonden 2 teams op plaats 1 (met 1 game verschil), 2 teams stonden gedeeld 3e, en vervolgens stond 1 team op plaats 5 en 1 op plaats 6.

 

Door captain Harry Steenhuis van De Winkels 1 was van tevoren al berekend, met hoeveel gewonnen moest worden van Molenwiek 2 om eerste te kunnen worden, ook al omdat De Winkels 2, het team van Mark van Dijk tegen Molenwiek 3 moest en waarschijnlijk een forse overwinning kon halen. Als dan De Winkels 3, het team van Henk van de Loo, de schade tegen Molenwiek 1 zou weten te beperken, zou het kunnen lukken.

 

Om half 7 werd begonnen met de eerste wedstrijden. De eerste tegenslag was het feit, dat de netpaal van baan 3 juist op deze dag was gerepareerd en baan 3 (nog) niet gebruikt kon worden. Na inspectie bleek, dat de beton voldoende was uitgehard om de netpaal weer overeind te zetten en kon het net worden aangespannen. Vanaf 7 uur was het dus volle bak op alle banen. Omdat we mooi weer hadden (dankjewel dames en heren weergoden) zat iedereen lekker buiten om zijn of haar team aan te moedigen.

 

Om half 11 bleek dat uit het verloop van de wedstrijden nog niet gezegd kon worden, wie er uiteindelijk als winnaar kon worden gekroond. De Winkels 2 had met 8-0 gewonnen van Molenwiek 3 en De Winkels 2 had de wedstrijd tegen Molenwiek 1 met 3–5 verloren.

De Winkels 1 tegen Molenwiek 2 stond na beide dubbels met 3-1 voor. De eerste mix had 1 set gewonnen, maar de tweede mix had 1 set verloren, dus alles was nog mogelijk. De tweede mix wist de 2e set te winnen, dus nu was het afwachten hoe de laatste partij van de avond zou eindigen: 1-1 (dan was De Winkels 2 kampioen), werd het 2-0 in sets, dan kon team 1 juichen. Eindelijk, net over elven werd de laatste bal geslagen en was de einduitslag 6-2 voor De Winkels 1.

 

Tegen half twaalf werden de definitieve plaatsingen dank zij het rekenwerk van Piet  bekend gemaakt en kregen Molenwiek 3 (poedelprijs) en De Winkels 1 (kampioen) de bloemen en het applaus. Tevens werd bekend gemaakt, dat Piet en Jan ook voor 2014 de organisatie van de WWAC op zich zouden nemen (weer applaus).

 

Vervolgens werd nog genoten van de lekkere hapjes, die klaargemaakt (en deels gesponsord) waren door Serge (en Marian). Omdat het erg gezellig was (wanneer niet) gingen de laatste gasten pas laat de deur uit. Tegen tweeën deed Jolanda (bedankt voor de aanvullende bardienst en het tot het laatst willen blijven) het licht uit en ging de deur van het clubhuis op slot.

Zo kwam er een einde aan een leuke en spannende Wilde Woensdag Avond Competitie 2013.

 

Namens de organisatoren, die iedereen willen bedanken, die op een of andere manier hun steentje hebben bijgedragen aan het slagen van deze competitie,

 

Piet Feteris (rekenmeester)

Jan Jansen (regelneef).

 
 

Copyright  ©   |   Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie WebdesignProPlus

full screen background image