Verslag toernooi 1200 jaar Hedel

 

 

Zaterdag 17 oktober is vanwege het 1200 jarig bestaan van Hedel een gezellig tennis- toernooi bij TV de Winkels gespeeld. Onder de deelnemers waren verschillende oud Hedelnaren.

 

Iedereen kreeg bij binnenkomst een badge opgespeld met een afbeelding van de munt ter ere van het jubileum. De organisatie had ook het clubhuis leuk versierd met deze munten.

 

Twee deelnemers die in ouderwetse tenniskleding mee deden met het toernooi gingen met de prijs voor de leuke outfit aan de haal. Dit waren Ineke Bekkenk en Hubert van Beers, zij mochten een speciale fles wijn mee naar huis nemen.

Het koppel met de meest behaalde games, Jeroen Burg en Rob v.d. Doelen, kregen ook zo'n mooie fles wijn welke speciaal gemaakt is voor het Hedel 1200 jarig bestaan.

Monique v.d. Anker en Bert Jan Versteeg behaalden de tweede prijs en kregen de 1200 jaar Hedel munt. Margriet en Claire v.d. Laar kregen de film over Hedel als poedelprijs.

 

De voetbaljeugd kwam ook nog even een kijkje nemen bij het tennistoernooi.

Van de recent geplaatste speeltoestellen werd gretig gebruikt gemaakt door de jeugd.

 

Koos Burgers heeft namens het Historisch museum een munt en de nieuwste film van Hedel uitgereikt. Onze hartelijk dank daarvoor.

 

Na het nuttigen van een lekker broodje kroket of frikandel was er voor iedereen nog een verrassing namelijk een 1200- jaar lot (de trekking is 31 oktober a.s. op het paardenmarktfeest in Gelre`s End).

 

De Recreatie Commissie

 

Zie Foto's

 

 

 
 

Copyright  ©   |   Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie WebdesignProPlus

full screen background image