WOT kampioenschappen

Tijdens de "gewone" clubkampioenschappen hadden de Woensdag Ochtend Tennissers hun eigen kampioenschap, compleet met Friet van Piet.

 

Op Facebook schreven Ineke en Annette hierover:

 

Ineke:

Wot'ers toernooi was weer gezellig met droog weer en af en toe een zonnetje erbij! De bekers zijn gewonnen door:Ad v.d.heiden,Dick v.koesveld en Hubert v.beers!!dit jaar werden de deelnemers voorzien van de heerlijke friet, gebakken door onze befaamde Piet.en dan Marga v.steenvoorden die heerlijke kruidkoek had gebakken voor bij de koffie. En Petra Veenemans bedankt voor alle hulp!!! Jan Kivit voor de indeling. Ik hoop dat ik niemand ben vergeten.

Annette:

Vanmorgen WOT'ers toernooi. Het was heel gezellig. De organisatie was weer in goede handen van Ineke Bekkenk en Jan Kivit. Jan had een mooi schema gemaakt, en Ineke voor hapjes en prijsjes gezorgd. Friet kwam van Piet en ging er goed in , heerlijk ! Wat hebben we gesmuld ! Frans gaf een rondje weg, bedankt! Marga had heerlijke kruidkoek gemaakt ! Tennissen zonder regen ! Hubert werd nr 1 . Conclusie : Het was een gezellige ochtend en we hadden het goed met elkaar ! En daar gaat het allemaal om!

 

Zie foto's

 
 

Copyright  ©   |   Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie WebdesignProPlus

full screen background image