Grabbelavond

Vrijdagavond = Grabbelavond 

Kom op een informele en gezellige manier tennissen en/of padellen en tegelijkertijd kennis maken met andere leden. Zonder af te spreken kan je op vrijdagavond naar de baan om te tennissen; er zijn altijd mensen. Je hoeft niet exact om 19.30 uur te komen; elk moment kan je binnen stappen.Wanneer? Deze is elke vrijdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur, uitgezonderd de toernooiweken. Via de KNLTB.club App in het onderdeel ‘agenda’ kun je nagaan welke vrijdagavonden geen grabbelen is.

Voor wie bestemd?

Deze avond is bestemd voor elk lid vanaf 16 jaar. Gevorderd speler of beginner, maakt niet uit. Iedereen is van harte welkom. Juist voor beginnende tennissers of padellers is dit een mooie gelegenheid om  eventueel je niveau op te krikken en andere tennissers te ontmoeten. Schroom niet, iedereen is immers beginner geweest.

Hoe werkt het?

Als je binnen komt leg je je lidmaatschapspasje op een tafel waar iedereen zijn kaart neerlegt. De dienstdoende barman/vrouw schudt de pasjes. Op deze manier wordt je gekoppeld aan een partner. Je speelt een half uur tegen een ander koppel. Na een half uur gaat de bel en vindt een nieuwe indeling plaats.

Eigen WhatsAppgroep

De grabbelavond kent een eigen WhatsAppgroep met ongeveer 45 leden waar relevante informatie over de avond gedeeld wordt. Vaak begint de app ‘te leven’ op vrijdagochtend met de vraag wie die avond komen tennissen. Aanmelden via die app is niet nodig. Wil je toegevoegd worden aan deze appgroep: stuur een e-mail naar [email protected] of vraag het aan iemand die aanwezig is op de grabbelavond.

Regels voor de WhatsAppgroep

De hoofdregel is: gebruik de WhatsAppgroep enkel voor tennisaangelegenheden, dus: deel geen flauwe grappen of vakantiefoto’s o.i.d.

Dus trek na een week hard werken de stoute sportschoenen aan en ontspan op de Winkelse tennis en padelbanen!