Kennismaken

Padel 

Dit is vanaf het najaar beschikbaar. We verwachten veel animo, dus laat het vooral weten als we je op de hoogte mogen houden.

Dat kan je hier doen.

Kan je al tennissen (ook al is het lang geleden)?

Kom dan op zondagochtend 25 september a.s. van 10.00 tot 13.00 uur uur naar "Nieuwe ledenochtend" of neem deel aan een grabbel*'! 

Op zondagochtend 25 september organiseren we dan een gezellige en recreatieve ochtend, waar je op een leuke manier kan kennismaken met onze gezellige vereniging. Tijdens deze ochtend gaat een trainer van Tennisschool Tom Kreemers onze techniek verbeteren. We sluiten af met een heerlijke lunch. Deelname is gratis. Schrijf je hier meteen in. 


Nog nooit getennist?

Meld je dan aan voor een kennismakingsles met onze trainer Bram, de datum prikken we in overleg met jou. En een racket kan je natuurlijk lenen.

Aanmelden


Andere data

Als je al (een beetje) kan tennissen, kan je ook op een andere vrijdagavond komen kennismaken. Laat ons even weten op welke datum je wilt komen. Dit kan via het aanmeldformulier.

Zit er nu geen geschikte optie voor je tussen, maar wil je wel op de hoogte blijven van toekomstige mogelijkheden? Kies dan voor de optie 'houd me op de hoogte' in het aanmeldformulier

 

Lid worden?

Weet je al dat je lid wilt worden? Stuur dan een mail naar: [email protected]. Of schrijf je hier meteen in. 

Ben je helemaal enthousiast en wil je all-in, dan kan je natuurlijk ook meteen volledig lid worden, voor €150,- kan je dan een heel jaar onbeperkt tennissen en aan alle club-activiteiten meedoen. We kunnen je er meer over vertellen als je komt kennismaken.

*Grabbelen: Bij TV de Winkels kun je op een informele en gezellige manier tennissen en tegelijkertijd kennismaken met andere leden. Zonder een tennisbaan te reserveren kan je op woensdagochtend of vrijdagavond naar de baan komen om te tennissen; er zijn altijd mensen. Grabbelen is bestemd voor elk lid vanaf 16 jaar. Gevorderd speler of beginner, maakt niet uit. Iedereen is van harte welkom!


> Lees hieronder de veelgestelde vragen.

Kennismaken met tennis in Hedel

Dit zijn Remko, Bob, Richard & Rick, ze tennissen nu tussen de 1 en 3 jaar bij onze vereniging en zijn elke week meerdere keren te vinden op de baan, want fanatiek zijn ze wel! :-)


Veelgestelde vragen

  • Wat voor kleding draag ik?
    Sportkleding is prima en sportschoenen. Dit hoeven natuurlijk nog geen tennisschoenen te zijn. 

  • Heb ik een racket nodig?
    Ja, maar dat kan je van ons lenen, geef het dan even aan op je inschrijfformulier.

  • Ik heb nog een andere vraag.
    Stuur dan een mailtje met je vraag naar Theo op [email protected],