Woensdag Ochtend Tennis  (WOT)

Woensdag Ochtend Tennissers (en Padellers)

Op de woensdagochtend vind je meestal de Wat Oudere Tennissers met elkaar op de tennisbaan, maar ook de jongere tennissers bezoekt deze ochtend regelmatig.

Het is natuurlijk heerlijk om met elkaar sportief buiten bezig te zijn, maar ook het plezier en het wel en wee van een ieder, is minstens zo belangrijk.   

Om 9.00 uur worden de kaarten geschud en daarna gaat elk half uur een andere groepscombinatie van Woensdag Ochtend Tennissers (en Padellers) de banen op. Meestal tot een uurtje of 10.30 uur waarna de echte 'diehards' nog even uurtje doorgaan. De koffie en thee vloeit ondertussen rijkelijk, vaak aangevuld met wat lekkers.

Ook worden er jaarlijkse meerdere onderlinge toernooitjes gehouden die gezamenlijk worden georganiseerd. Natuurlijk zijn de 'WOTTERS' ook altijd welkom bij alle andere activiteiten.

Zoek je aansluiting bij andere leden, wil je deze (beter) leren kennen of zoek je een speler: voel je dan welkom om aan te sluiten tijdens de Woensdagochtend tennissers (en padellers). Vooraf aanmelden is niet nodig, gewoon met sportkleding naar het clubhuis komen is voldoende.