Jeugd

Bij Tennis & Padel De Winkels is er voor de jeugd altijd iets te beleven. Het hele jaar door worden leuke activiteiten georganiseerd waar alle jeugdleden aan mee kunnen doen. Een aantal activiteiten wordt in samenwerking met andere omliggende clubs georganiseerd. De jeugdcommissie organiseert jaarlijks i.s.m. TSTK Tennisschool 'Maak Kennis Met Tennis dagen' met als doel de jeugd enthousiast te maken voor het tennis. 

Plezier en lol!

Het is belangrijk dat de jeugdleden plezier in het tennis beleven. Leuke thematoernooien zoals Carnaval en Halloween zijn daar een goed voorbeeld van en altijd een succes. Samen tennissen met je vriendjes/vriendinnetjes? of liever met je familie? Het kan allemaal bij TV de Winkels. Als kers op de taart organiseert de Jeugdcommissie aan het einde van het jaar een verrassingsuitje waarbij de jeugdleden extra worden verwend.

Ben je gedreven of ambitieus?

Wil jij de nieuwe Nadal of Kiki Bertens worden? Sluit je dan aan bij de lesgroepen van TSTK tennisschool of speel mee in onze gezellige KNLTB competitieteams. Misschien neem jij dit jaar wel de beker in ontvangst als Jeugdclubkampioen! 

Ben je nieuwsgierig, heb je zin om mee te doen? dan zien we je graag terug bij onze leuke activiteiten!

Jeugdkalender

We hebben al heel veel activiteiten voor dit jaar gepland, maar blijf de website goed in de gate houden.

Meer informatie?

[email protected]

[email protected]

www.tstk.nl