Lidmaatschap

Inschrijving

Wil je vrij spelen op onze banen op een moment dat het je goed uit komt? Of zelfs competitie spelen? Als lid van de vereniging kun je onbeperkt gebruik maken van onze tennisbanen en deelnemen aan alle activiteiten. Je kunt je hier aanmelden voor een lidmaatschap of via de button ‘Lid worden?’ bovenaan deze website. Er wordt geen inschrijfgeld gevraagd.

Contributie

De jaarlijkse contributie bedraagt €150 voor volwassenen en €40 voor jeugdleden. De contributiegelden worden hoofdzakelijk gebruikt voor het onderhoud van ons park. Leden die tussentijds lid worden, betalen de contributie naar evenredigheid met een minimum van 50%.

We hebben kennismakingstarieven en speciale arrangementen in combinatie met training, verzorgd door Tennisschool Tom Kreemers.

 
KNLTB pas

Actieve leden worden aangemeld bij de KNLTB. Om te kunnen spelen heb je een KNLTB- ledenpasje nodig, hiervoor ontvangt de ledenadministratie graag digitaal je pasfoto. De meerjaren ledenpas wordt alleen door de KNLTB verstrekt indien de foto aan de vereisten voldoet:
•        Uitsluitend de betrokkene staat op de foto
•        Minimaal één derde van de foto moet gezicht zijn
•        Geen hoofddeksel, gekke brillen of anderszins gezichtsbedekkingen
•        'gekke bekken' niet toegestaan
•        Een originele pasfoto is altijd goed

Het pasje ligt na betaling van de contributie na een aantal weken voor je klaar. In de tussenliggende periode ben je natuurlijk al van harte welkom op ons park.

Bardiensten

Als volwassen lid van TV de Winkels sta je niet alleen aan de bar, maar er ook achter. Naast de betaling van de contributie is er voor leden van 18 jaar en ouder de verplichting tot het vervullen van bardiensten. Dat zijn er drie per jaar. Je kunt je hiervoor gemakkelijk zelf inplannen via de bardienstplanner. 

Introductie

Wil je een keer tennissen en uitproberen of het iets voor je is? Laat je introduceren door een lid van TV de Winkels en koop een introductieppas (€ 5 te koop aan de bar). 

Lidmaatschap opzeggen

Natuurlijk zien we liever niet dat je het lidmaatschap opzegt, maar je kan het lidmaatschap beëindigen door uiterlijk 1 december een mail te sturen naar [email protected]

Omdat de vereniging een gedeelte van de contributie af moet dragen aan de KNLTB en niet gedeeltelijk terug kan krijgen, loopt een lidmaatschap altijd door tot het einde van het kalenderjaar.