Lidmaatschap

Inschrijving

Wil je vrij spelen op onze banen op een moment dat het je goed uit komt? Of zelfs competitie spelen? Als lid van de vereniging kun je onbeperkt gebruik maken van onze tennis & padelbanen en deelnemen aan alle activiteiten. Je kunt je hier aanmelden voor een lidmaatschap of via de button ‘Lid worden?’ bovenaan deze website. Er wordt geen inschrijfgeld gevraagd.

Contributie

De jaarlijkse contributie bedraagt €160 voor volwassenen en €45 voor jeugdleden. De contributiegelden worden hoofdzakelijk gebruikt voor het onderhoud van ons park. Leden die tussentijds lid worden, betalen de contributie naar evenredigheid met een minimum van 50%.

We hebben kennismakingstarieven en speciale arrangementen in combinatie met training, verzorgd door Tennisschool Tom Kreemers.

 
KNLTB pas

Actieve leden worden aangemeld bij de KNLTB. Om te kunnen spelen heb je een (digitaal) KNLTB- ledenpasje nodig, hiervoor ontvangt de ledenadministratie graag digitaal je pasfoto. De digitale ledenpas wordt alleen door de KNLTB verstrekt indien de foto aan de vereisten voldoet:
•        Uitsluitend de betrokkene staat op de foto
•        Minimaal één derde van de foto moet gezicht zijn
•        Geen hoofddeksel, gekke brillen of anderszins gezichtsbedekkingen
•        'gekke bekken' niet toegestaan
•        Een originele pasfoto is altijd goed

De digitale pas is te vinden in de KNLTB.Club app en na je inschrijving kun je deze vinden in de app bij 'meer' en dan 'KNLTB Digitale ledenpas'. Via de KNLTB.Club app kun je ook een baan reserveren.

Bardiensten

Als volwassen lid van de Winkels sta je niet alleen aan de bar, maar er ook achter. Naast de betaling van de contributie is er voor leden van 18 jaar en ouder de verplichting tot het vervullen van bardiensten. Dat zijn er drie per jaar. Je kunt je hiervoor gemakkelijk zelf inplannen via de optie 'Diensten' in de KNLTB.Club app. 

Introductie

Wil je een keer tennissen of padellen uitproberen of het iets voor je is? Laat je introduceren door een lid van de Winkels. Tijdens het reserveren van een baan door een lid wordt automatisch doorgelinkt naar iDEAL en kun je voor € 8,- worden geintroduceerd.

Lidmaatschap opzeggen

Natuurlijk zien we liever niet dat je het lidmaatschap opzegt, maar je kan het lidmaatschap beëindigen door uiterlijk 1 december een mail te sturen naar [email protected]

Omdat de vereniging een gedeelte van de contributie af moet dragen aan de KNLTB en niet gedeeltelijk terug kan krijgen, loopt een lidmaatschap altijd door tot het einde van het kalenderjaar.